De Queeste van de Leider

Een verdiepend ontwikkelingstraject rond persoonlijk leiderschap in de bergen
20 tot 26 augustus 2023

 

Queeste van de leider

 

‘Alumni-programma’

 

Een groeiend aantal deelnemers aan de verschillende edities van de ‘Tocht van de Leider’ voelt het verlangen om opnieuw  een  soortgelijke herbronnende tocht te beleven. Dit heeft ons er toe aangezet om een ‘alumni-programma’ te creëren: de ‘Queeste van de Leider’.

Al wie reeds heeft deelgenomen aan de ‘Tocht van de Leider’ is hier welkom. We bouwen verder op het intussen versterkt persoonlijk leiderschap en de bijzondere verbinding tussen de deelnemers.

 

 Wat?  Hoe? 

 

Het programma van de ‘Queeste van de Leider’ is elke keer anders. We ontwikkelen het steeds in co-creatie met de deelnemers. Hierdoor sluit het nauw aan bij de aanwezige verlangens. Tevens biedt dit variatie voor wie meermaals deelneemt.

Om de 2 jaar zetten we een Queeste op poten; soms op een vaste locatie, soms rondtrekkend; wel steeds in de wijde natuur. 

 

In 2021 vond de eerste ‘Queeste van de Leider’ plaats in Italië.

 

 QUEESTE 2023

 

In Augustus 2023 gaan we de leegte in: we trekken zonder scenario samen rond in het Vanoise Natuur-park. Dag na dag verkennen we wat het met ons doet en wat het voortbrengt wanneer we geen houvast hebben aan een programma. Dit vanuit het vertrouwen dat wij samen ter plaatse iets moois laten ontstaan. Wat zinvol of nodig is zal zich in het moment tonen. 

 

 

 

otro elements tocht van de queeste

Je Tochtbegeleiders

Al jaren trekken wij in de zomer samen een week naar de bergen. Die weken behoren tot onze mooiste levenservaringen. Telkens keren we herboren en verrijkt terug, als mens, als vriend en professioneel.

Mieke Van den Bossche, Assess

is senior trainster-coach en psychotherapeute.  Ze heeft een rijke ervaring in individuele coaching, begeleiden van leidinggevenden en werken met teams. Ze is erkend bergwandelgids.
+32 475 535 653

Michel Clerinx, MC-kwadraat

begeleidt leidinggevenden, medewerkers, teams en particulieren in verande-ringsprocessen, vanuit zijn brede achtergrond in HR en als eindverantwoordelijke. De natuur is zijn geliefde habitat.
+32 495 414 575

Jeroen De Rycker, Coleviate

brengt +25 jaar ervaring mee als trainingsmanager en organisatie-adviseur in een internationale onderneming. Bergwandelen kwam een 15-tal jaar geleden op zijn pad en heeft alleszins zijn leven veranderd.
+32 473 922 268

Jeroen, Mieke en Michel (boven) worden bijgestaan door 3 begeleiders van Otro Elements: een berggids, een arts en een sjamaan.

Ervaringen

Dit is de eerste editie van de Queste. Om je een indruk te geven van de reacties van deelnemers van de Tocht van de Leider kun je hier kijken:

Vervoer

We vragen de deelnemers om te carpoolen.

Indien iemand zou willen vliegen, kan dit op Milaan Malpensa (ca. 2 uur rijden tot onze startplek).

Prijs

  • Zakelijk: 1580 €
  • Privé: 1080 €

Dit bedrag is inclusief 6 overnachtingen, alle maaltijden, de hele begeleiding.
De prijs is exclusief de reis heen en terug, de reisverzekering (verplicht af te sluiten).

Neem contact op

Meer informatie, je interesse kenbaar maken of inschrijven: mail naar info@tochtvandeleider.be of neem contact met een tochtbegeleider.