Persoonlijk Pad

Een ‘JOURNEY’ in EXISTENTIEEL WELZIJN tijdens een BERGHUTTENTOCHT in Stelvio National Park Italië
zondag 3 juli t.e.m. zaterdag 9 juli 2022
De pelgrimstocht is terug in! Of zo lijkt het toch.

Wandelen is een ideale manier om terug bij jezelf te komen. Vele filosofen hebben reeds beschreven hoe het ritme van de eigen voetstappen meditatief wordt en hoe het aanschouwen van pure natuurpracht ons verlossing kan bieden uit ons eindeloos piekeren.

Je komt jezelf meestal ook tegen in deze situatie. Weg uit het dagelijkse leven en relaties word je geconfronteerd met je overlevingsstrategieën en rollen die je jezelf hebt toegeëigend.
Daarom gaan wij deze zomer graag samen met jou op tocht.
Aan de hand van kleine opdrachtjes helpen je elkaar terug contact te maken met je authentieke zelf en het innerlijke kind. Er is tijd voor stilte en tijd voor gesprek. Al wandelend werk- je rond thema’s zoals dankbaarheid en gulheid. Je zoekt hoe je terug deel kunt voelen van het grote geheel.

De Tocht

We wandelen 5 dagen in Stelvio National Park, Italië in een kleine groep van maximum 8 deelnemers. We slapen in berghutten en herbergen waar we elke avond een rijke maaltijd geserveerd krijgen.
Gemiddeld wandelen we 5 à 7 uur per dag door adembenemende landschappen. We passeren bergrivieren, gletsjers, bloemenpracht en waanzinnige uitzichten.
Buiten het wandelen in groep is er voldoende tijd die je zelf kan invullen. Optioneel zijn ’s ochtends en/of ’s avonds yogalessen en geleide meditatie. In het midden van de week is er de mogelijkheid voor een rappel – abseilen voor wie graag zijn adrenaline pijl even terug omhoog brengt.

Voor wie?

Je moet geen voorgaande ervaring hebben in bergtochten, maar een goede fysieke conditie is noodzakelijk voor de tocht. Ernstige hoogtevrees is ook niet aangeraden.

Data

  • Donderdagavond 3 juni: kennismaking en briefing met de groep.
  • Zondag 4 juli, 18uur: aankomst in Gasthof Shönblick, Martello, Italië.
  • 8 tot 12 juli: tocht
  • Zaterdag 10 juli: vertrek naar huis vanuit Gasthof Shönblick.
Inbegrepen:

  • 6 overnachtingen
  • Avondmaal en ontbijt
  • Begeleiding
  • Optionele yoga- en meditatie sessies

Vervoer van en naar Martello, reisverzekering en optioneel kost voor begeleiding rappel is niet inbegrepen in de prijs.

Prijs

  • Particulier: 875 €
  • Zakelijk: 1175 €

Meer informatie en inschrijven: www.assess.be en www.intoflow.be of neem contact met Mieke Van den Bossche. 0475 53 56 53

Je Tochtbegeleiders
Mieke Van den Bossche
Ik ben klinisch psychologe, senior trainster-coach, psychotherapeute en erkend bergwandelgids. Begeleidt al 3 jaar ‘Tocht van de Leider’ een leiderschapstraject in de bergen. Ik heb een grote rugzak met heel veel kennis en expertise o.a. in opstellingenwerk, tai-chi, energetisch-lichaamswerk, Gestalttherapie, NLP en proces-consulting.
Judith Devlieger

Ik ben afgestudeerd aan RITCS in de richting Documentaire en na mijn studies 3 jaar de wijde wereld ingetrokken.
In die tijd ben ik o.a. als vrijwilliger aan de slag gegaan bij een trekkings-organisatie in Guatemala. Als wandelgids op meerdaagse vulkaantochten heb ik mijn liefde voor wandelen en de natuur ontdekt.

Ik ben yoga-docent (500u certificatie in Hatha yoga in India en Tantra Yoga in Ecuador) en heb een opleiding in “Existentieel welzijn – counseling”.